tisdag, januari 25

Äntligen lite sjuksköterskesysslor!


Gud vad skönt det är att få slippa uppsatser och paper för en sekund! Det är ju inte det jag vill syssla med. Sitter nu med ett patientfall och ska dissekera ner han i bitar, ta reda på alla problem och analysera och åtgärda problemen. Jättekul :)
Kommer ihåg från förra praktikkursen när man satt med de olika casen, man hade ju inte riktigt en aning om vad man skulle göra och hur det gick till. Men nu känns det riktigt bra, lite mer självständig och jag känner mig så stolt när jag hittar problem och sen finner orsakerna bakom dom. Lite dektektivarbete!!
Jag verkar även ha hamnat på världens gulligaste praktikplats. Gärsnäs vårdcentral, där det arbetar 2 läkare, 2 sjuksköterskor, 1 undersköterska och 1 receptionist. Såklart arbetar alla inte samtidigt så det är verkligen litet! Och min handledare låter som en relativt ung gammal, med världens mammigaste och gulligaste röst. Detta kommer bli awesome :D Sen sista 2 veckorna blir det ju Ystad BB. Ingen aning om vad jag kommer att få göra, men kul ska det bli iaf :D

1 kommentar: