fredag, mars 15

Världens största gnäll-inlägg

Har inte haft något att säga på ett tag. Känner väl att jag har så mycket nu som jag inte vill/kan dela med mig av, som andra kan läsa om. Men vi kan köra en uppdatering.

Gällande doulandet så har jag fått lite bakslag känns det som. Var i kontakt med chefen för MVC här i stan, och jag blev genast nertryckt på jorden igen. Jag som inte fött barn själv, hur ska jag kunna vara ett bra stöd under en förlossning? Ja jag blev ganska nedvärderad där. Dessutom tog hon rollen på sig att föreläsa för mig hur man ska vara ett stöd. Jag vet liksom....
BLT kontaktade mig och ville göra ett reportage om mig som doula. Jag skickade genast tillbaka och svarade på hennes frågor, och nästa vecka skulle intervjun bli av då. Men idag fick jag ett svarsmail att hon får höra av sig sedan, för jag har ju inte haft ett doulauppdrag än, och hon hittade en annan som var mer intressant.

Varför ska man straffas för att man är ny? Har vi inte alla varit nybörjare någon gång? Ska man inte då få en chans att få erfarenhet? Nej jag är lite ledsen just nu. Skit med! Ska jag våga ringa till mvc:s i andra kommuner, och hoppas att de inte är så nedrans kritiska?

Dessutom är jag sur på länsförsäkringar. Deras fina garanti om besked inom 24h efter att man skickat in lånelöfteansökan är fan bullshit. Nu har det gått tre dygn, och jag ringde upp för att höra vad som händer, för vi MÅSTE ha svar innan helgen (alltå svar idag). Den enda hjälp jag fick var att de skulle lägga ett meddelande till handläggaren om att hon skulle ringa upp mig (och hoppas till en övre makt att hon ser meddelandet?). INNAN kl 12 sa jag lite barskt, för sen åker jag till jobbet.

Varför ska allt krångla?!

Storförkyld är jag oxå...

Och oboy vad jag har längtat efter semester. Jag och sambon har tagit semester i slutet av maj, för att åka till Prag på en långweekend. Vi har inte bokat resan än, och tänker... Ska man verkligen lägga pengar på sånt nu när vi kanske måste börja spara pengar till hus? Gaaaaah!




2 kommentarer:

  1. Vet du vad jag tänker när jag läser ditt inlägg? Att ingen har någonsin ifrågasatt om en blivande pappa kan vara stöd, och han har garanterat aldrig fött barn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det där lät som ett jättebra argument för alla de kritiska människor som finns!! :D och så sant...

      Radera